Open dagen bij de vitaliteitsstudio Ready for Life

Steeds vaker hoor je over vitaliteit, maar wat het precies inhoudt en waarom het meer is dan alleen fit en gezond zijn, dat kun je leren tijdens de open dagen van de vitaliteitsstudio Ready for Life.

 

Waarom zou je komen?

Dat is een hele logische en goede vraag. De beste reden is wel dat je meer wilt. Meer uit je werk, meer uit je sportprestatie, meer vanuit je gevoel, kortom meer uit het leven!  Langskomen is maar een kleine stap om te ontdekken waarom we anders zijn en misschien wel heel goed bij jou en jouw doelen passen!

 

Wie ontvangen je?

Vitaliteitscoach Nicole Bul en haar collega Peter Hagel begeleiden al jaren mensen om vitaler te worden door middel van personal coaching, maar zochten een manier om het nog beter en betaalbaarder te maken voor een groter publiek. Op de open dagen kun je nader kennismaken met de vitaliteitsstudio Ready for Life.

 

Foto Nicole voor de deur vitaliteitsstudio

 

Details:

Je kunt op de open dagen gewoon binnenlopen en aanhoren of je kunt je inschrijven voor een onderdompeling, dan ben je van plaats verzekerd. In het geval van een onderdompeling krijg je een indruk van de cursussen en kun je meedoen met wat lessen. Zo’n onderdompeling duurt een half uur.

 

 • babyzwemmen origineelInloop
  • Open dag vrijdag 4 april van 14:00 tot 20:00u
  • Open dag zaterdag 5 april van 10:00u tot 16:00u
  • Adres: Vitaliteitsstudio Ready for Life, Tennesseedreef 13a, Utrecht – Nieuw Overvecht
 • Onderdompeling
  • Vrijdag 4 april om 13:00, 15:00, 17:00 en 19:00u
  • Zaterdag 5 april om 11:00, 12:00 en 13:00u
  • Graag inschrijven voor een onderdompeling

 

Of je gewoon binnen komt lopen of inschrijft voor een onderdompeling, vinden we allemaal leuk. Wij willen je namelijk ontmoeten, leren kennen en hopen je dan ook te treffen op onze open dagen. Wij hebben in ieder geval een leuk presentje voor je!

 

Ps. Wil je op de hoogte blijven van vitaliteit en onze studio, wordt dan lid van onze nieuwsbrief, zodat je niets mist. Laat even je emailadres hieronder achter. We zullen je zeker niet spammen!

Author: readyfor

Share This Post On
468 ad