Energiek en krachtig leven

Een eigen coach

Steeds vaker horen we dat mensen een coach bezoeken of een personal trainer hebben. Dat stelt ons gerust met het idee dat men ook voor zichzelf kiest en wil verbeteren of groeien. Het kan zijn om beter om te gaan met stress, betere prestaties, zelfontplooiing, ontspanning, mindfulness, strakker figuur, sterker worden, energieker zijn etc.. Je zou dit kunnen samenvatten als, men wil meer uit het leven halen en vitaler in het leven staan. Dit gunnen we iedereen en denken dat iedereen baat kan hebben bij vitaliteit. Helaas is dit niet altijd betaalbaar en voor sommigen lijkt het nog te ver van zijn of haar bed show.

Toegankelijk

Onze vitaliteitsstudio biedt de oplossing om op een betaalbare, toegankelijke en duurzame manier, meer uit je leven te halen. We bieden een abonnement waar je een persoonlijke coach hebt, een passende cursus en meerdere beweeglessen kunt volgen.

"Gefilmd door Ben Hendriks" 

Nooit te oud om te leren

Wij bieden bijvoorbeeld cursussen op gebied van sportprestatie en voeding. Denk aan vragen als: hoe verbeteren je loopprestatie en verminder je risico op blessure; Hoe kan ik verantwoord eten zonder alle hypes? Het zijn altijd 5 weekse cursussen en worden meerdere malen aangeboden in het jaar. De beweeglessen sluiten vervolgens naadloos aan op de cursussen om te werken aan je energie, kracht en ontspanning. Zie ons rooster voor de cursussen en beweeglessen voor aankomende periode van 6 weken.

De volgende stap

Wil jij ook krachtig en energiek in het leven staan, betere sportprestatie of energiek aan het werk kunnen zijn? Wordt dan nu lid voor een gereduceerd tarief van 55 euro per maand als openingsactie. Meer informatie vindt u op onze pagina “Nieuw Overvecht” of laat uw gegevens en vraag achter, middels het contactformulier.

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Author: Peter Hagel

Share This Post On
468 ad