Coaching

In vrijheid energiek en krachtig zijn!

Dat is waar vitaliteit voor staat. Hier kan iedereen baat bij hebben, ook als je heel gezond bent. Vitaliteit gaat namelijk niet zozeer over gezondheid maar meer uit het leven halen. Als vitaliteitsprofessionals zijn wij expert op gebied van voeding, functioneel bewegen, coachen en volhouden.

Haal meer uit je leven!

Vroeger hadden we niks te willen. Nu weten we soms niet meer wat we willen. Een vitaliteitscoach helpt jouw weer focus op de wens en geeft de tools om het te kunnen.

Wat is een vitaliteitscoach?

Vitaliteit heeft afgelopen jaren veel interesse gekregen en wordt veel over gezegd en geschreven. Zo kunnen we ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. In elk reclameblok wordt wel iets gezegd over vitaliteit en kun je een potje vitaliteit kopen bij de drogist. Maar kan dat echt en wat werkt wel en niet?

Als vitaliteitscoach helpen we jou om fabels en feiten van elkaar te scheiden. Vitaliteit heeft namelijk ook veel interesse gekregen in de wetenschap en is een apart expertise gebied geworden. Een vitaliteitscoach is expert op gebied van voeding, functioneel bewegen, coachen, volhouden en afstemming op jou.

De Vitaliteitscoach helpt jou volhouden naar:

  • Een gebalanceerd en vitaler voedingspatroon, met kennis van de laatste wetenschap;
  • Een beter beweegpatroon en opbouw naar meer kracht en conditie;
  • Een betere conditie van mentale gezondheid, zoals stressmanagement, emotiemanagement en gelukinterventies.

Een op een begeleiding:

Vitaliteit is een levenslange reis, waarin je elke fase verschillende prioriteiten en doelstellingen kunt hebben. We begrijpen dat dit heel persoonlijk en vertrouwelijk is. U wordt daarom begeleid door één vitaliteitscoach en zullen er alles aan doen dit vertrouwen niet te schenden.

Vitaliteitstraject:

Een vitaliteitstraject bestaat uit minimaal zes sessies verspreid over maximaal 3 maanden. Een enkele sessie is mogelijk, maar we hebben vaak ervaren dat deze sessie wel inspirerend is, maar volhoudern lastig blijft. Men zegt wel eens: 1% inspiratie en 99% transpiratie. Dit geldt voor de meeste veranderingen. Wij zijn juist expert met het helpen volhouden en adviseren daarom om een vitaliteitstraject te volgen.

Jouw leven is te belangrijk om aan toeval over te laten!

Test je vitaliteit

Om gerichter te helpen voor snel resultaat starten we met een nulmeting. Elke doelstelling zal zijn eigen nulmeting hebben. Enkele voorbeelden:

  • Beweegscan: we brengen in kaart hoe jij beweegt en waar mogelijke energielekken zitten en ongewenste gewoontes
  • Voedingscan: hiermee brengen we in kaart of je alle essentiele bouwstoffen, vetten, vitaminen en andere nutrienten binnenkrijgt
  • Mentale gezondheidsscan: deze zegt iets over je stressgevoel en geluksgevoel
  • Doezelscore: deze brengt eventuele slaapschuld in kaart

Professioneel

In elk traject houden we rekening met hoe jij je voelt en wat jouw agenda of plan aangeeft. De ene dag gaat het eenmaal beter dan de andere dag. We bespreken vooraf, hoe hier mee om te gaan. Zo stellen we tevens een crisisplan op. Dit is niet zozeer negatief, maar net zoals je een verzekering afsluit, is het goed om vooraf te bedenken wat te doen als het “mis” gaat.

Geïnteresseerd in vitaliteitcoaching

Vul onderstaande formulier in voor contact of meer informatie.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht